Hej bloggen.

Ny termin, nya tag och ny uniform. Så tänkte vi och vips så skapade vi en ny hemsida. Eller vips och vips. Det var mer stånk, stön, f*n och så vidare. Men efter mycket om och men så kan vi nu äntligen, med stolthet i rösten och tårar i ögonvrån, presentera vår NYA WEBBSIDA! Visst är den stilig? Här på www.kindergarden.se kan du läsa mer om oss, vilka vi är, vad vi gör och allt annat du kan tänkas vilja veta om oss + lite till.

Annars då? Halva terminen är redan förbi och hösten har kommit och gått. Nu är det mörkt dygnet runt och kallt ännu längre än så. Vi i Kindergarden är dock inte ledsna för det - vi har massvis med roliga projekt i rullningen som gör det svårt att inte bara njuta av livet. Bland annat så jobbar vi så svetten lackar för att förbereda ett litet trevligt event för all våra älskade GDK:are som kommer gå av stapeln i slutet av november. Vad exakt det är vill vi inte avslöja än men vi kan säga att vi är väldigt taggade och hoppas att fler blir det när vi väl släpper bomben. Håll utkik på vår Facebook för att inte missa några nyheter!

Utöver det så vill vi mest kika in och säga hej och tack och bock för att just DU klickade dig in här hos oss. Hoppas du har en fin dag och att life treats you well.

PoK från Kindergarden