Hoppa till innehåll

PYNT: EN KREATIV JULMARKNAD

Nyfiken på PYNT?

Då har du kommit helt rätt. PYNT är en kreativ julmarknad som sedan december 2018 årligen anordnas av Kindergarden kommunikationsbyrå. PYNT är skapad av studenter vid programmet ’Grafisk Design och Kommunikation’ vid Linköpings Universitet.

 

Julmarknaden är Norrköpings största kreativa julmarknad och bjuder varje år in till en chans för studenter vid Linköpings Universitet att visa och sälja sina kreationer till allmänheten. Kort och gott är PYNT kreativ julstämning, kryddan i glöggen och den efterlängtade snön en snöfri jul.

Kreatörer och kreationer

Vem skapar alla verk? Bra fråga, det de har gemensamt är att alla kreatörer studerar vid Linköpings Universitet. 

 

 

PYNTs kreationer kan vara allt från julkort, affischer, handritade kreationer, tygkassar, julstjärnor, handgjorda smycken och utan att överdriva – allt kreativt du kan tänka dig. Det finns inga begränsningar. All vinst går oavkortat till dessa modiga skapare.

DSC03214
Pynt.online på flera skärmar

pynt.online:

steget in i den digitala världen

2020 tvingades många av oss att tänka nytt utefter pandemi och restriktioner. Genom dessa begränsningar och nya perspektiv föddes problemlösningar. Sagt under ett möte och gjort under ett annat hade vi lyckats skapa pynt.Online – en digital julmarknad. För att kunna posta varor och få beställningar levererade innan jul var pynt.Online exklusivt öppet under dagarna mellan 1:e och 5:e december. Oavsett var i Sverige du befann dig var det på detta sätt möjligt att klicka hem kreativa skapelser med leverans innan jul. Vi gjorde det möjligt för PYNT att komma hem till dig och sprida julstämning och inspiration. PYNT har tagit det stora steget in i den digitala världen och år 2020 för första gången visat upp kreationer för hela Sverige.

Såhär har det sett ut på PYNT förut!

Recept på PYNT

En näve Kindergarden

Kreativa studenter

Nygräddade pepparkakor

Minst 100 olika alster

En mistel

Tre liter marknadsföringsmatieral

En riktigt lång önskelista