Hoppa till innehåll

EN STUDENTDRIVEN KOMMINIKATIONSBYRÅ

Det tycktes självklart att kandidatprogrammet Grafisk design och kommunikation (GDK) på Linköpings universitet skulle ha en studentdriven kommunikationsbyrå.

 

Bara några år efter programmet startades 2006 bildades Kindergarden av ett gäng hängivna studenter. När vissa av dem tog examen togs nya medlemmar in, och år efter år utvecklas byrån med nya medlemmar från programmet. Erfarenheterna från tidigare år sprids till de nya, som sedan blir de som får lära ut till nästkommande medlemmar. Det gör att vi alltid får in nya innovativa och vågade kreatörer med nya perspektiv och fingret på pulsen för vad som är aktuellt inom marknadsföring. Kindergarden är aldrig stillastående och kommer aldrig att torka ut!

Kindergarden 23/24

Alice Holmér
Projektledare

Hanna Hjertström
Projektledare

Smilla Hagman
Art Director & Copy

Axel Modén
Art Director & Fotograf

Hanna Ulander
Kreatör

Elias Murray
Kreatör

Hedda Linde
Kreatör

Emmie Wiik
Social Media Coordinator

Ebba Waldetoft
Social Media Coordinator

Vi samarbetar med Byn

Foto på Maria från Byn
Maria Kufver, VD och projektledare Byn Kommunikation

Vi samarbetar med Byn

Kindergarden fungerar som en bro mellan att vara studerande och att vara ute i arbetslivet. Vi arbetar hårt för att matcha kompetensen på arbetsmarknaden men alla behöver vi vänner som hjälper och stöttar oss ibland. Därför är Kindergarden enormt glada och stolta över att sedan flera år tillbaka haft ett samarbete med Byn kommunikationsbyrå i Norrköping.

 

Byn lägger fokus på varumärkesutveckling, design, kommunikationsplattformar, kreativa koncept och kommunikationsrådgivning. De jobbar i alla kanaler och i nära samarbeten med kunder från hela Norden i alla branscher. Byn utvecklar strategier, kreativa koncept och insiktsdriven kommunikation och bygger med sina kunder starka varumärken som når ut och berör. Samarbetet mellan Kindergarden och Byn har även under de senaste åren lett till två anställningar som både Byn och Kindergarden är väldigt stolta över!

 

Utsedda till Årets Byrå 2019 passar Byn perfekt som Kindergardens mentorer för inspiration, kunskap och bollplank när vi tar oss an nya projekt.

 

Vi har valt att samarbeta med Kindergarden av två anledningar. Dels för att vi vill stötta och främja universitetet och dessa drivna elever inom vår yrkeskategori. Sedan ser vi det även som en möjlighet att hitta potentiella nya medarbetare. Det är stimulerande och inspirerande att se att det finns en riktigt bra tillväxt inom vår bransch på regionens eget universitet”

 

Maria Kufver
VD och projektledare, Byn

Vill du vara med?

Allt som behövs för att kunna söka är att du går ditt första eller andra år på GDK och att du gillar att arbeta med koncept, formgivning och kommunikation. Kindergarden söker nya medlemmar varje vår.

Håll utkik på våra sociala medier om du är intresserad!